Bij het kiezen van een nieuwe woning heeft iedereen unieke wensen en eisen. Afhankelijk van jouw situatie heb je behoefte aan een specifiek soort woning. Het is daarbij belangrijk dat je nieuwe huis perfect aansluit bij jouw levensstijl en behoeften. In House of Groningen worden prachtige 2- en 3-kamerappartementen aangeboden. Ontdek snel of dit is wat jij zoekt.

De perfecte locatie

Voor veel mensen staat de locatie hoog op de prioriteitenlijst. Misschien zoek je een woning in een rustige buurt, dicht bij scholen en parken, of juist een centraal gelegen appartement met gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer en winkels. De woningen in House of Groningen liggen midden in de stad niet ver van het bruisende centrum met stedelijke voorzieningen in de buurt. Ideaal toch?!

De woningen en fijne extra’s

Hecht je veel waarde aan de grootte van je woningen, of wil je graag gebruik maken van handige gemeenschappelijke ruimtes? In House of Groningen beschik je over een heerlijk eigen plekje, maar kun je ook profiteren van de gezamenlijke woonkamer, de koffiebar of jouw flexibele werkplek. Nodig bovendien je vrienden uit of organiseer een event met je medebewoners.

Beschikbare woningen

We nodigen je uit om een kijkje te nemen op onze website. Daar vind je uitgebreide informatie over de verschillende woningtypes. Heb je interesse en wil je weten welke woningen er op dit moment beschikbaar zijn in House of Groningen? Bekijk dan snel het actuele aanbod om misschien wel jouw toekomstige woning te vinden.