Nieuws

Winter in Groningen
nieuws

Winter in Groningen

De winter staat voor de deur en Groningen maakt zich klaar voor koude en donkere maanden. Maar voor een winterdepressie is geen plaats in House of Groningen, want in de stad is genoeg moois te beleven.

Lees meer

Wintertijd

Wintertijd Hoewel de temperaturen het niet doen vermoeden, gaat in het laatste weekend van oktober de wintertijd in. De donkere dagen komen eraan, hoewel dat

Lees meer
nieuws

Wonen in de Martinistad

Ben jij op zoek naar een eigen betaalbare woning in Groningen? In House of Groningen komen af en toe woningen beschikbaar voor verhuur. Je huurt een woning in een wooncomplex dat verder gaat dan achter je eigen voordeur.

Lees meer
nieuws

Sportief in House of Groningen

Zomer in de stad. De terrassen puilen uit, de hapjes en drankjes vliegen over de toonbank en je kunt heerlijk vanuit je ligstoel van het mooie weer genieten. Maar.. Je kunt ook jezelf in het zweet werken. Zeker vanuit House of Groningen hoef je hiervoor niet ver te reizen.

Lees meer
nieuws

Zomer in Groningen

De temperaturen lopen op en de zon laat zich steeds vaker zien. De zomer is begonnen en dat geeft de stad net iets extra’s. In House of Groningen profiteer jij van alles wat Groningen te bieden heeft.

Lees meer