Je hebt de keuze uit 6 verschillende appartementen. Door de ligging verschilt de indeling. Het gros van de appartementen is 50 m² groot en heeft 1 slaapkamer. Maar er zijn ook appartementen van 75 m² groot. Deze hebben 2 slaapkamers en een balkon en vind je op de 3e tot en met de 9e verdieping. De andere appartementen hebben een deur naar een Frans balkon, zodat je altijd het licht, de wind en de zon lekker je huis binnen kunt laten.

De indicatieve prijzen op deze pagina zijn excl. servicekosten. De hoogte van de servicekosten zal bij start verhuur bekend gemaakt worden. Prijsverschil per appartement zit hem onder andere in grootte van het appartement, het aantal slaapkamers en bijvoorbeeld wel of geen parkeerplaats. De definitieve prijzen per appartement zullen bij start verhuur op huisnummerniveau gecommuniceerd worden. Aan de afbeeldingen, tekst en prijzen op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Type 1

Zoek jij een nieuw appartement met 1 slaapkamer en 50 m² woonoppervlakte? Wat dacht je van dit appartement? De woonkamer heeft een open keuken, met keuken in hoekopstelling. Door de breedte van dit appartement heb je alle ruimte voor een lekkere loungebank en grote eettafel. En heb je al gezien dat dit appartement heel veel hoge ramen heeft? Heerlijk licht! In de slaapkamer van bijna 12 m² zou je makkelijk een bureau kunnen neerzetten en ook een grote kastenwand past prima. Handig ook dat je vanuit de slaapkamer direct toegang hebt tot je doucheruimte met douche en wastafel.

Type 2

Een gloednieuw appartement met praktische indeling, 1 slaapkamer en bijna 50 m2 woonoppervlakte. Klinkt niet verkeerd toch. Type 2 is een superfijn appartement met woonkamer van bijna 4 bij ruim 6 meter. De open keuken geeft veel sfeer. Zet een grote eettafel neer waar je ook aan kunt werken en laat die vrienden maar komen hangen op je loungebank. Het kan hier makkelijk. De deur naar het Franse balkon zet je bij mooi weer lekker open. De slaapkamer is trouwens 14,3 m2 groot en heeft een directe toegang tot de douche. Ideaal!

ACTUEEL AANBOD

Bekijk de beschikbare woningen

Type 3

Die ramen! Zo hoog! En daardoor lijkt dit appartement van 50 m² ruimer. De praktische indeling helpt ook. De entreehal biedt toegang tot slaapkamer, woonkamer, toilet en technische ruimte. In die laatste kun je prima je wasmachine kwijt. De slaapkamer is ruim 12 m² groot en hiervandaan loop je zo de badkamer in. Een beetje als je eigen hotelkamer dus. De woonkamer heeft een openslaande deur naar een Frans balkon, waardoor je de zon en frisse wind lekker je appartement binnen kunt laten. Met bijna 27 m² oppervlakte leent de woonkamer zich perfect voor een loungebank en grote eettafel.

Type 4

Type 4 is met 75,6 m² één van de grotere appartementen van House of Groningen. Kies je hiervoor, dan heb je 2 slaapkamers en een woonkamer van bijna 34 m². De hoge staande ramen laten het appartement nog groter lijken. Op je eigen balkon geniet je van het uitzicht en de zon. Groot pluspunt aan dit appartement is de berging bij de keuken. Deze is ideaal als voorraadkast en je kunt er ook je wasmachine kwijt. En heb je gezien dat de douche heerlijk ruim is? Hier loop je elkaar zeker niet voor de voeten.

Type 5

Een appartement in de stad mét balkon, 2 slaapkamers en veel praktische bergruimte. Dit appartement van 75,7 m² heeft het allemaal. De ruime entreehal biedt toegang tot alle ruimtes. Handig is de grote berging waar je je garderobe, voorraad en wasmachine kwijt kunt. De twee slaapkamers hebben een praktische indeling en datzelfde geldt voor de woonkamer met open keuken. Deze is trouwens 30 m² groot en heeft naast de balkondeur nog een groot staand raam, zodat het licht mooi binnen kan komen.

Type 6

Zoek jij een nieuw appartement met 1 slaapkamer en 50 m² woonoppervlakte? Wat dacht je van dit appartement? De woonkamer heeft een open keuken, met keuken in hoekopstelling. Door de breedte van dit appartement heb je alle ruimte voor een lekkere loungebank en grote eettafel. En heb je al gezien dat dit appartement heel veel hoge ramen heeft? Heerlijk licht! In de slaapkamer van bijna 12 m2 zou je makkelijk een bureau kunnen neerzetten en ook een grote kastenwand past prima. Handig ook dat je vanuit de slaapkamer direct toegang hebt tot je doucheruimte met douche en wastafel.