House of Groningen ligt op een uitstekende locatie aan het Bessemoerpark, nabij de Wilgenlaan en het Noorderplantsoen. Het project bevindt zich op een super strategische plek in Groningen: winkelcentrum Paddepoel ligt aan de overkant en met slechts 6 minuten fietsen ben je in de bruisende binnenstad. Daarnaast bereik je binnen 10 minuten het treinstation van Groningen voor al je treinreizen.

De locatie is ideaal voor mensen die een woning zoeken in een rustige buurt, met scholen en parken in de buurt, maar die ook willen genieten van stedelijke voorzieningen en het bruisende stadsleven. Of je nu op zoek bent naar een rustig gelegen woning of een appartement met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en winkels, House of Groningen biedt het beste van beide werelden.

Met zijn centrale ligging en stedelijke voorzieningen is House of Groningen een ideale plek om te wonen voor zowel gezinnen als stedelijke professionals. Mis deze kans niet om jouw nieuwe thuis te ontdekken!

Waarom kiezen voor House of Groningen?

  • 6 minuten fietsen naar het centrum van Groningen.
  • 10 minuten naar het treinstation.
  • Dichtbij scholen, parken, winkels en openbaar vervoer.

Blijf op de hoogte

Lijkt House of Groningen jou de ideale woonplek? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en het woningaanbod.