Gezondheid is belangrijk en om daaraan bij te dragen is sporten/beweging noodzakelijk. Of je nou een aantal keer per week naar de gym gaat of van een lange wandeling houdt, voldoende bewegen heeft invloed op het gewicht en zorgt voor een verbeterde motoriek. Daarnaast is het goed voor de ontwikkeling van de hersenen en de mentale gezondheid, onder andere omdat bewegen stressregulatie verbetert. Daarnaast gaat beweging chronische ziektes tegen, zoals hart- en vaatziekten, diabetes en overgewicht.

Kortom: bewegen is gezond en dan is het natuurlijk meegenomen als je op een plek woont waar sporten en bewegen gemakkelijk te doen zijn. Bij House of Groningen tref je het en daarom hebben we een aantal leuke sportactiviteiten/faciliteiten in de buurt voor je op een rijtje gezet:

Gym – One sprint away: op nog geen 10 min fietsen bij House of Groningen vandaan bevindt zich een BasicFit.

Padel – Ook in Groningen vind je overal plekken waarop je jouw talent kunt tonen op de padelbaan. Ga met drie anderen de strijd aan en laat zien wat je kunt!

Park – Op circa 15 min vanaf House of Groningen bevindt zich het Noorderpark Plantsoen, ideaal voor een heerlijke wandeling of om hard te lopen.

Zwemmen – Tegenover House of Groningen ligt zwembad De Parrel. Wist je dat zwemmen een van de gezondste sporten is?

 

Beschikbare woningen

Enthousiast, maar nog niet woonachtig in House of Groningen? We nodigen je graag uit om onze website te bezoeken voor meer informatie over de verschillende woningtypes. Ben je geïnteresseerd en benieuwd welke woningen er momenteel beschikbaar zijn in House of Groningen? Bekijk dan snel het actuele aanbod en vind misschien wel jouw toekomstige woning.