Zomer in Groningen

De temperaturen lopen op en de zon laat zich steeds vaker zien. De zomer is begonnen en dat geeft de stad net iets extra’s. In House of Groningen profiteer jij van alles wat Groningen te bieden heeft. En dat is veel. We hebben een paar activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Hoornse Plas
Voor een warme zomerdag kun je goed afkoelen bij Hoornse Plas. Een recreatieplas ten zuiden van de stad. Voor kinderen is er een speel- en spartelvijver en volwassen kunnen heerlijk liggen op de stranden en ligweiden. Rondom het meer zijn er hippe strandtenten en er worden sportieve activiteiten georganiseerd. 

SUPPEN
Groningen is een stad met water. Door de binnenstad en richting de grenzen van de stad. Een bootje huren is ideaal met zomers weer, maar wat dacht je van SUPPEN? Op een board al peddelend de stad door. Dan ben je actief bezig én geniet je optimaal van het lekkere weer.

Kardinge
Net buiten de ring in het noordoosten van de stad ligt Kardinge. Een plek waar veel te doen is. Van de hoogste klimtoren van Europa tot een kartbaan en van watersporten tot een prachtig natuurgebied. Mocht de hitte je echt te veel worden, dan kun je hier zelfs skiën en even ontsnappen aan de brandende zon. 

In Groningen is nog veel meer te doen, maar dat wordt te veel om op te noemen. Ontdek zelf de stad, want er zijn talloze verborgen pareltjes te vinden. En mocht je het even niet meer weten, dan kun je altijd de gezellige binnenstad opzoeken voor een hapje en een drankje op één van de vele gezellige pleintjes. Want ook dat is Groningen!