Wonen in de Martinistad

Ben jij op zoek naar een eigen betaalbare woning in Groningen? In House of Groningen komen af en toe woningen beschikbaar voor verhuur. Je huurt een woning in een wooncomplex dat verder gaat dan achter je eigen voordeur. Door gezamenlijke ruimten op de begane grond te delen zoals werkplekken, een gedeelde huiskamer, meeting spaces en een koffiebar heb je eigenlijk veel meer!

Het gros van de appartementen is 50 m² groot en heeft 1 slaapkamer. Maar er zijn ook appartementen van 75 m² groot. Deze hebben 2 slaapkamers en een balkon en vind je op de 3e tot en met de 9e verdieping. De woningen beschikken over alles wat je nodig hebt. Een woon- en slaapgedeelte, een badkamer, een keuken en een toilet. Dat alles op een locatie midden in Groningen op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum.

Om de beschikbare woningen te bekijken ga je naar de aanbodpagina op deze website. Mocht er geen geschikte woning tussen zitten, dan kun je hier ook je woonwens achterlaten. Je krijgt dan een seintje wanneer er een woning beschikbaar is die voldoet aan jouw wensen.


Bekijk aanbod