Weet je hoe laat het is? Vrije tijd! Want Pinksteren staat voor de deur en dat betekent dat jij nog een extra dagje weekend hebt. Dat kun je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.
Maar wat ga jij dan doen? Met dit lekkere weer wil je niet binnen zitten in je woning, ook al is deze ontzettend comfortabel. Tijd om eropuit te gaan! Psst.. Lees dit artikel af, want onderaan heb ik een hele leuke mededeling voor jou.

Pasar Malam Asia in Kardinge
Wil jij graag het vakantiegevoel krijgen? Kom naar de Pasar Malam en waan je in een Aziatisch paradijs met Indonesisch eten en Indonesische muziek. Deze culturele markt neemt bezoekers mee op een culinaire en culturele reis door Azië. Je kunt er genieten van heerlijk eten, zoals smakelijke saté, loempia’s en nasi goreng, en je kunt je vergapen aan een breed scala aan ambachtelijke producten en kunstwerken uit verschillende Aziatische landen. Bovendien worden er traditionele dans- en muziekoptredens georganiseerd die de rijke culturele diversiteit van Azië laten zien. Selamat Datang!

Suikermarkt
Op de historische Suikerfabriekterreinen vindt tijdens het Pinksterweekend de bruisende Suikermarkt plaats. Deze markt, die zijn naam ontleent aan de suikerindustrie die ooit zo belangrijk was voor Groningenstad, biedt een unieke mix van kunst, antiek, vintage en design. Bezoekers kunnen er rondsnuffelen tussen de kraampjes en op zoek gaan naar unieke schatten, terwijl ze genieten van livemuziek. De Suikermarkt is een levendige en kleurrijke ervaring die de creatieve geest van Groningenstad weerspiegelt.

Muziekweekend Pesse
Wil jij liever dansen tot in de late uurtjes? Dan is Muziekweekend Pesse iets voor jou. Hoewel het net buiten Groningenstad plaatsvindt, is het gemakkelijk bereikbaar en zeker de moeite waard. Het Muziekweekend Pesse is een jaarlijks terugkerend muziekfestival dat een breed scala aan muziekstijlen biedt, van rock en pop tot folk en blues. Nationale en internationale artiesten betreden het podium en zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Met verschillende podia, foodtrucks en een gezellige sfeer is dit evenement perfect voor een ontspannen weekend vol muziekplezier.

En dan nu het moment waar je op hebt gewacht
Hou je vast, want ik heb leuk nieuws: Er zijn weer woningen vrij in House of Groningen! Yes! Dat betekent dat je eindelijk kunt wonen in je favoriete stad. Ben jij op zoek naar een ruime woning op toplocatie? Kijk snel naar het huidige aanbod, want de woningen zijn ook weer razendsnel in verhuur.