Voel je thuis in House of Groningen

Studentenstad Groningen. Altijd gezellig en de ideale plek om jouw thuis te creëren. House of Groningen biedt je deze mogelijkheid. Heerlijke woningen met één of twee slaapkamers. Sommige met een eigen balkon, andere met een Frans balkon. Alle ruimte om de zomer in huis te halen. Betaalbaar én midden in de stad. 

En wat voor een stad. Groningen is een echte studentenstad en leeft. Bijvoorbeeld op en rond de Grote Markt: veel terrasjes, leuke winkeltjes en meer. Zoals het karakteristieke Stadhuis van Groningen. En voor hen die het aandurft wacht er een klim naar de top van de bijna 100 meter hoge Martinitoren. Eenmaal boven geeft dit een adembenemend uitzicht over de stad.

De stad waar jij je thuisvoelt en waar je jouw vriendenkring verder uitbouwt. Hiervoor is House of Groningen ook meer dan geschikt. Naast een eigen plekje biedt House of Groningen ook veel ruimtes waar je andere ontmoet. Zo deel je een gezamenlijke huiskamer in het complex waar je doordeweeks een kopje koffie drinkt en in het weekend proost op de mooie dingen in het leven. Naast de huiskamer deel je meer in House of Groningen: een deelauto of -fiets, een wasserette, een dakterras en een handige pakketdienst. Zo hoef je niet thuis te zijn om toch een pakketje te ontvangen.