Sportief in House of Groningen

Zomer in de stad. De terrassen puilen uit, de hapjes en drankjes vliegen over de toonbank en je kunt heerlijk vanuit je ligstoel van het mooie weer genieten. Maar.. Je kunt ook jezelf in het zweet werken. Zeker vanuit House of Groningen hoef je hiervoor niet ver te reizen.

Traditioneel populaire sporten als voetbal en fitness vind je sowieso in de buurt. Maar ook sporten die je minder snel tegenkomt kun je prima in Groningen beoefenen. Sluit je aan bij dé trend van de laatste jaren: padel. Een combinatie tussen tennis en squash. Padelbanen schieten tegenwoordig als paddestoelen uit de grond. Deze nieuwe sport is overgewaaid uit Spanje en enorm populair. Ook in Groningen kun je jouw talent tonen op de padelbaan. Ga met drie andere de strijd aan laat zien wat je kunt!

Is het te warm om padel te spelen? Zoek dan het water op. Dit kan door een duik te nemen in het zwembad, of door een watersport te beoefenen. En daarvoor hoef je niet eens ver de stad uit. Aan de rand van de stad bij de Kardingerplas vind je een Wakeboard club. Leg een parcour af op een board en laat je voortslepen door een kabel. Er zijn obstakels voor beginners en professionals.

Genoeg te doen in Groningen en vanuit House of Groningen is niets te ver weg.