Jouw nieuwe buurt?

Wie komt wonen in House of Groningen heeft geluk! Je woont er op een toplocatie. House of Groningen ligt aan de Pleiadenlaan ten noordwesten van het centrum. Met 10 minuten fietsen sta je midden op de gezellige Grote Markt, waar je zo aan kan sluiten op het terras of in één van de vele kroegen. Ook kun je er prima shoppen: in Groningen worden bekende ketens afgewisseld door bijzondere en unieke speciaalzaken. Dichterbij huis is trouwens ook genoeg te beleven.

House of Groningen ligt bij het winkelcentrum Paddedoel. Het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden met meer dan 80 winkels onder één dak. Haal een verse vis bij de visspecialist, krijg een zomers kleurtje bij de zonnestudio of scoor een nieuw outfit bij één van de vele kledingwinkels. Bij winkelcentrum Paddedoel is het aanbod groot genoeg!

Hoewel je midden in de stad woont, is er genoeg groen in de buurt. Op enkele minuten lopen vind je Park Selwerd en het Bessemoerpark, een klein park met onder meer een buurtcentrum en een speeltuin. Pak je de fiets, dan sta je binnen no-time in het Noorderplantsoen. Dit is hét stadspark van Groningen ten noorden van het centrum waar je met mooi weer heerlijk kunt genieten op het gras aan één van de vijveroevers. Het Noorderplantsoen is ook de plek waar jaarlijks Noorderzon plaatsvindt, een ook buiten Groningen bekend theater- en dansevenement. Veel dans-, theater- en muziekgroepen uit binnen- en buitenland laten gedurende dit 11 dagen durende festival veelal verrassende uitvoeringen zien.

Voor wie zelf graag in beweging komt is er bij House of Groningen ook genoeg te doen. Op loopafstand liggen voetbalclub V.V. Mamio, zwembad De Parrel en sporthal Selwerd. Tegen het Noorderplantsoen ligt een sportschool en je kunt je natuurlijk aansluiten bij één van de vele bootcamps die er in het park gegeven worden.

Ben jij ook geïnteresseerd in de woningen in House of Groningen? Bekijk snel het beschikbare aanbod.