Alleen wonen maar dan met anderen? Bij House of Groningen staat het co-living concept centraal. Zo zijn er gemeenschappelijke ruimtes waar bewoners samen kunnen komen. In de gemeenschappelijke huiskamer kun je bijvoorbeeld nog wat werk afmaken, haal je een kop koffie of pak je een boek uit de kast. Hier kun je ook andere mensen ontmoeten of organiseer je een borrel.

De meetup corner is ideaal om een workshop of lezing te organiseren. Of schuif de stoelen aan de kant en nodig je vrienden uit voor een potje tafeltennis! Verwacht je een pakketje en ben je niet thuis, geen probleem! De pakketservice neemt jouw bezorgingen in ontvangst, zodat de pakketbezorger nooit meer voor een dichte deur staat en je pakketjes veilig op je liggen te wachten. 

Ook aan je vuile was is gedacht. De was-app geeft een melding dat je was klaar ligt in de gedeeltelijke wasserette. Zo hoef je nooit meer op je was te wachten, maar krijg je een signaaltje zodra de wasmachine zijn werk heeft gedaan. 

Tot slot staan de deelauto’s voor je klaar om snel naar een afspraak, familie of vrienden te gaan. Verder doe je veel op de fiets, die veilig en droog staat in de garage.

Ben jij enthousiast over dit co-living concept waarbij je jouw eigen plekje hebt én veel gemeenschappelijke ruimtes deelt met medebewoners? Bekijk dan snel het aanbod.