Wanneer je woont in House of Groningen, wil je extra profiteren van de gezamenlijke faciliteiten die worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een leuke avond organiseren in de Huiskamer, zodat je al je (nieuwe) buren ontmoet. Maak nieuwe vrienden, onvergetelijke ervaringen en zorg voor een grandioze dosis aan plezier. In de huiskamer heb je alle ruimte om je creativiteit te laten spreken. Daag jezelf uit en prik alvast een datum voor een leuke avond, die misschien omgetoverd kan worden tot een traditie. Gebruik deze tips als inspiratie. 

  1. Spelletjesavond vol uitdagingen: Breng de competitieve geest naar boven en organiseer een spelletjesavond vol uitdagende bordspellen, kaartspellen of videogames. Daag je vrienden/buren uit voor een strategisch potje schaken, een hilarisch spelletje Twister of een spannende Mario Kart-race. Zorg voor snacks en drankjes om de energie hoog te houden terwijl de avond vordert.
  2. Creatieve knutselmiddag: Laat je artistieke kant zien en organiseer een creatieve knutselmiddag. Zet een tafel neer met allerlei knutselmateriaal, zoals verf, kwasten, kleurpotloden, en blanco canvasdoeken. Moedig je buren aan om hun innerlijke kunstenaar te ontdekken en samen te werken aan een gezamenlijk kunstwerk of individuele meesterwerken. Het resultaat zal niet alleen creatief zijn, maar ook een tastbare herinnering aan jullie tijd in House of Groningen. Het kunstwerk kan meteen een legendarische plek krijgen in de gezamenlijke Huiskamer, hoe leuk!
  3. Film- of serieavond: Transformeer de Huiskamer in een gezellige thuisbioscoop en organiseer een film- of serieavond. Kies samen met je buren een selectie van jullie favoriete films of een binge-waardige serie. Maak het extra speciaal door popcorn, snacks en comfortabele kussens en dekens klaar te zetten. Vergeet niet om te zorgen voor voldoende babbeltijd tijdens de pauzes om te praten over de plotwendingen en favoriete scènes. Hoe organiseer je een thuisbioscoop zonder TV? Ga bij de buren langs voor een gezamenlijk potje en zorg voor een beamer. Alsnog te duur? Geen probleem, iemand wil vast zijn/haar tv ter beschikking stellen voor een avondje. 
  4. Culinaire ontdekkingsreis: Laat je smaakpapillen prikkelen door een culinaire ontdekkingsreis in de Huiskamer. Kies een thema, zoals Mexicaans, Italiaans of Aziatisch, en vraag elke buur om een gerecht mee te nemen dat bij het thema past. Samen kunnen jullie genieten van een smakelijk feestmaal vol verschillende smaken en culturen. Probeer ook nieuwe recepten uit en deel je kookkunsten met elkaar.
  5. Karaokefeest: Haal de zangtalenten in jullie naar boven en organiseer een karaokefeest. Zet een karaoke-machine op of gebruik gewoon YouTube om de teksten en muziek van jullie favoriete nummers af te spelen. Zing samen de sterren van de hemel en moedig elkaar aan om op het podium te stappen. Dit zal ongetwijfeld zorgen voor lachbuien en onvergetelijke momenten.

Er zijn talloze manieren om een avontuur in de Huiskamer te beleven met buren. De mogelijkheden zijn eindeloos en de enige beperking is jullie eigen creativiteit. Dus nodig je buren uit, maak plezier en geniet van elkaars gezelschap in het comfort in House of Groningen. 

Wil jij wonen in House of Groningen? Bekijk dan hier of er een passende woning beschikbaar is of laat je woonwens achter.