Wonen op een prachtige locatie in Groningen, genieten van een heerlijke woning en profiteren van meerdere gemeenschappelijke ruimtes en diensten. Dat én meer is wonen in House of Groningen, ook in 2024.

Wonen in de stad
Met diverse eetgelegenheden, lokale markten en gezellige cafés is Groningen een ideale bestemming voor gezelligheidsdieren en fijnproevers. De historische binnenstad kenmerkt zich door winkelstraatjes en prachtige pleintjes. Vanuit House of Groningen ben je binnen enkele minuten met de fiets in het centrum.

Concept House of Groningen
Je huurt een eigen woning in een wooncomplex dat verder gaat dan achter je eigen voordeur. Hier is ruimte om elkaar te ontmoeten, om samen te ondernemen of elkaar te helpen. Waar je er zelf voor kiest om in de lobby nog even wat werk af te maken, vrienden uit te nodigen of aan de borrel mee te doen. 

Kom jij in 2024 wonen in House of Groningen?
Ook jij kan onderdeel zijn van dit unieke concept. Bekijk het beschikbare aanbod en neem contact op zodra er een woning beschikbaar is die aan jouw wensen voldoet. Wie weet zien we je snel in House of Groningen!