Groningen is dé studentenstad waar je heen verhuisd om de beste tijd van je leven te hebben. Je hebt er alles in je omgeving wat je kan wensen en de stad is overvol van gezelligheid, leeftijdsgenoten en avonturen. Ook in House of Groningen vind je alle elementen om je millennial jaren tot een waar succes te maken. Dit is waarom.

Je ontmoet er gelijk gestemden
Af en toe vlieg je graag nog uit de bocht, maar wel met een gezond stuk verantwoordelijkheidsgevoel. Dat kennen we in House of Groningen allemaal. Hier wordt niet van je verwacht dat je rekening houdt met grote gezinnen of oma Guus die vroeg wilt slapen. Maar je ziet ook niet elk uur overlijden op de klok omdat raver Joris staat te stampen tot het tijd is voor brunch. Je kan hier net zo lekker feesten, maar ook heel ambitieus ondernemen. Vind gelijkgestemden in de gezamenlijke huiskamer of speur naar wat extra motivatie in de lobby om je werk af te maken. Organiseer een gezellige vrijmibo om je buren te ontmoeten en zoek daarna de rust op in je eigen hoogwaardige appartement. Het kan hier allemaal. Grote kans dat je hier vrienden voor het leven maakt. 

Er is altijd wat te doen
Ben jij nou ook zo’n type dat bruist van het leven? Dan zit je in House of Groningen perfect, want hier hoef je niet stil te zitten. In Groningen is er altijd wat te doen. Breidt je kennis uit door verschillende musea te bezoeken of geniet van verschillende culturele evenementen. Ga op avontuur in de binnenstad en organiseer een kroegentocht of maak een culinaire reis door de verschillende restaurants in Groningen. Of je nou introvert, extravert, ambivert een boekenwurm of juist een bar-danser bent, voor iedereen zijn er genoeg activiteiten om je honger naar avontuur, kennis en het maken van herinneringen mee te stillen. 

House of Groningen denkt met je mee
We hebben een geweldige app waardoor je altijd weet wanneer je was klaar is. Zo hoef jij niet telkens naar de gezamenlijke wasruimte te lopen om te checken of het klaar is. Geen tijd om je eigen pakketje in ontvangst te nemen? Geen probleem! House of Groningen neemt het voor je in ontvangst en het ligt op je te wachten als je thuis komt. Tegenwoordig is het vrij prijzig om een eigen auto aan te schaffen en het is ook niet een duurzame keus. Daarvoor heeft House of Groningen een deelauto voor de deur waar jij gebruik van kunt maken. 

Geïnteresseerd geraakt en wil je ook graag wonen in House of Groningen? Kijk hier bij het aanbod of er een woning beschikbaar is of laat je woonwens achter.