Durf jij het aan om de wereld te betreden van weerwolven, zombies en heksen? Dan ben jij de dappere ziel die Groningen nodig heeft! De stad bereidt zich voor op een feest vol kippenvel en huiveringwekkende magie, want Halloween staat voor de deur! Deze tijd van het jaar zit boordevol spookachtige verrassingen en griezelige avonturen, en Groningen staat garant voor een enge en spannende Halloween-ervaring. Maak je klaar voor een dosis adrenaline en ontdek enkele van de meest originele en behekste evenementen in de stad. Hier zijn enkele van de bloedstollende festiviteiten die je niet mag missen!

Haunted Mansion Halloweenparty
In de Oosterpoort wordt het griezelen en verkleden met Halloween. Haal je meest extravagante outfit tevoorschijn en laat je helemaal gaan op de betoverende Halloween-deuntjes die de DJ voor je draait, terwijl je geniet van de traditionele Halloween-punch!Dit jaar hebben ze iets heel bijzonders voor je in petto: zumba ‘thriller’-workshops gegeven door de getalenteerde Gary Domingo en Noriama Hanssen! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook meedoen aan onze geweldige kostuumwedstrijd. Als je zelf moeite hebt een geschikt kostuum te vinden, kun je gebruik maken van een rek vol kostuums!Beleef een griezelig leuke tijd op Landgoed Nienoord tijdens de Halloween dagen in de herfstvakantie!

Saints & Sinners 2023
Welkom bij dit Legendarische Halloweenfeest! Een divers en gastvrij feest voor alle feestgangers. Hou je vast aan je bezemsteel en bereid je voor op een uniek Halloweenfeest met het thema ‘Heiligen & Zondaars.’ Trek je beste kostuum van stal en schitter als nooit tevoren.

Bezoek Familiepark Nienoord
Vier Halloween in Familiepark Nienoord. Het park wordt speciaal voor kinderen een beetje griezelig aangekleed. Verwacht daarnaast vrolijke spoken, vriendelijke heksen en een angstaanjagend programma met dit jaar het thema ‘Spooky Movies’. Geniet van filmgriezels, een spookhuis onder water, griezelige shows, speurtochten en een enge griezelmuur!Niet zo Dapper? Geen Zorgen! Alle griezelactiviteiten zijn geconcentreerd in de ‘Spooky Zone’, waardoor de rest van het park veilig is voor vrij spel. En als je het toch een beetje eng vindt, gebruik dan de magische toverstaf om de griezels op afstand te houden.Durf jij je angsten onder ogen te komen? Happy Halloween!