Oh Groningen! Wat ben je toch heerlijk met al die dansende vreugde, festival-outfits en brakke dagen op het terras. De zon staat weer hoog aan de lucht en werpt zijn stralen over de echte techno-beukers, Hiphop Fanaten en Pop idolen. Wil jij de festival vreugde weer meemaken in volle glorie? Koop snel je kaartje voor deze festivals.

Stadspark Live
Stadspark Live, het sprankelende festival paradijs in Groningen, roept alle feestgangers op om de tijd van hun leven te beleven. Georganiseerd door de meesterbreinen van SPOT Groningen en MOJO, is dit festival dé plek waar magie en muziek samenkomen. Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur waar de beats je hart doen bonzen en de melodieën je ziel laten dansen. Zondag 18 juni 2023, is het tijd voor gezelligheid! Lionel Richie, Anouk, Gregory Porter en Son Mieux betreden het podium om je te entertainen met hun weergaloze stemmen en muzikale kunsten. Ben jij erbij?

Bruut Festival
Terwijl de zomerzon haar stralen over Groningen laat schijnen, staat Bruut Festival klaar om je mee te voeren naar een zinderend feest onder de stralende hemel. Beeld je in: ontspannen in de zon met een verfrissend drankje in je hand, dansen op opzwepende beats die door je aderen razen, en de vibes die als elektriciteit in de lucht hangen. Op zaterdag 24 juni keert Bruut Festival terug naar de magische Graanfabriek, en we kunnen niet wachten om je daar te verwelkomen.

Paradigm
Paradigm Festival is een must voor de ware liefhebbers van elektronische muziek. Dit veelzijdige festival wordt gekoesterd als een thuis voor degenen die ware liefde ontdekken in elektronische klanken. Ontstaan uit een samenwerking tussen muziekliefhebbers, kunstenaars, artiesten, studenten en ondernemers, staat Paradigm bekend om creativiteit en vrijheid. Club Paradigm werd ooit uitgeroepen tot beste underground club van de Benelux. Hier vind je enkel de beste techno- en house artiesten. Zin om het weekend helemaal door te trekken? Koop een kaartje voor 12 en 13 juni!

Wil je rollend naar huis kunnen? Ontdek je droomwoning in House of Groningen!