Stap met ons mee in de betoverende wereld van de decembermaand, waar de sfeer van warmte, gezelligheid en verwachting in de lucht hangt. 

In deze feestelijke kerstspecial omarmen we de magie van de feestdagen, waar families samenkomen, huizen stralen met lichtjes en harten vervuld zijn van liefde en vreugde. Terwijl we genieten van de tradities die deze tijd kenmerken, werpen we ook een blik op de toekomst, vol nieuwe wensen en boeiende uitdagingen die het komende jaar met zich mee zullen brengen. Laat ons samen de fonkelende decemberdagen vieren en vol verwachting uitkijken naar het nieuwe jaar dat voor ons ligt.

Feestdagen in Groningen
De kerstvakantie is hét moment om te genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft. Ben je op zoek naar inspiratie? Wij helpen je op weg.

Stomend het jaar uit
Vier de dagen tussen kerst en oud en nieuw met een ritje in de stoomtrein van Museumspoorlijn STAR. Deze dagen vinden de eindejaarsritten plaats. De aller laatste mogelijkheid om in 2023 nog een ritje te maken met de stoomtrein. Deze ritten worden extra gezellig en sfeervol, want er worden oliebollen en glühwein geserveerd.

Bezoek de indoorkermis
In MartiniPlaza komt in de kerstvakantie een indoorkermis. Er is een achtbaantje, een draaimolen, botsauto’s en kramen waar je bijvoorbeeld eendjes kunt vangen. Daarnaast haal je er kermislekkernijen, zoals suikerspinnen, suikerpinda’s en oliebollen. De 15 euro entree is inclusief attracties.

Voetjes van de vloer op tweede kerstdag
Feestvierders kunnen hun Tweede Kerstdag dansend doorbrengen in de Graanfabriek. Hier zorgen onder anderen Bizzey, Jurab, Nayla en MC Taylor voor knallende muziek een gezellige nacht.

Wat brengt 2024 jou?
Met het aanbreken van het nieuwe jaar liggen er weer talloze kansen op allerlei gebieden voor ons. Een nieuw hoofdstuk, gevuld met mogelijkheden en onontdekte paden, staat voor de deur. In dit tijdperk van vernieuwing en groei, waarin persoonlijke en professionele ontwikkelingen samenkomen, is het juist nu het ideale moment om de mogelijkheden op woongebied te verkennen.

Bij House of Groningen zijn af en toe woningen beschikbaar, waardoor jij echt onderdeel van de stad kan zijn. Leef het Groningse leven van binnenuit en profiteer van alles wat de stad het jaar door te bieden heeft. Heb je interesse? Bekijk nu het beschikbare aanbod op de website en wie weet tot snel!