Als je denkt aan echte liefde dan denk je natuurlijk aan? Groningen! En alle avonturen die je daar kunt beleven. Laat februari nou dé maand zijn dat jij je liefde extra kunt tonen.
Aan de stad, aan je partner, je beste vriend(in) of gewoon aan jezelf. Wat ga jij doen op Valentijnsdag?

De Kleine Heerlijkheid
Midden in het centrum viel mijn oog op een schattig huiskamerrestaurant.De uitstraling van dit restaurant is al een romantisch pareltje, maar het eten steelt echt de show. Als je jezelf en je wederhelft de liefde door de maag wilt laten gaan dan is dit de aangewezen plek. Hier wordt gewerkt met de meest verse producten die jouw smaakpapillen doen dansen van plezier. Het restaurant werkt met een gangenmenu, dus je hoeft zelf lekker niet na te denken. Een deftige sommelier wijst jullie op de meest heerlijke wijnen. Voor Valentijnsdag hebben ze ook nog een extra aanbieding! Klik hier voor meer informatie.

De Kaaskop!
Waarom naar buiten gaan als je ook heerlijk binnen kunt blijven? Net zo makkelijk! Maak je huis romantisch en zet je favoriete afspeellijst aan. Verras jezelf of elkaar met een typisch nederlandse borrelplank. Bij De Kaaskop kun je voor Valentijnsdag speciaal een feestelijk borrelpakket bestellen. Uiteraard gevuld met de lekkerste kazen, wijn, bier, tapas of andere delicatessen. Jij kiest je eigen favoriet gevulde borrelplank. Welke optie bestel jij?

Romantiek op het water
Groningen is omringd door water en daar kun je uitstekend gebruik van maken. Huur een bootje en vaar over de grachten zo de liefde tegemoet. Je kunt ook een plekje reserveren op een rondvaartboot. Hier krijg je meteen een hapje en drankje bij. Zie jij jezelf al knuffelend op het water naar de sterren kijken?

Wil jij graag in Groningen wonen? Dan zit je perfect bij House of Groningen! Kijk hier het actuele aanbod.