We sluiten 2022 af en kijken met veel enthousiasme vooruit. Het nieuwe jaar staat voor de deur en wij wensen alle bewoners van House of Groningen, alle Groningers én alle geïnteresseerden een voorspoedig, succesvol en bovenal gezond 2023!

Nadat de kruitdampen zijn opgetrokken en we wakker zijn geworden met een (kleine) kater, pakken we het leven weer op. Met enige weemoed laten we de feestdagen achter ons en kijken we naar wat komen gaat. Want ook dat is de moeite waard. Zeker als inwoner van Groningen. 

In januari al staat bijvoorbeeld Eurosonic Noorderslag op de agenda. Een nationaal en internationaal bekend muziekfestival dat bestaat uit twee onderdelen: een festival dat draait om Nederlandse popmuziek in cultuurcentrum de Oosterpoort en de internationale versie waarbij muzikaal talent zich kan tonen aan een internationaal publiek. Die concerten worden op allerlei locaties in de stad Groningen gehouden.

Het Noorderzon festival staat gepland voor eind augustus. Dit is een zomerfeest én internationaal kunstenfestival in één. Je kunt gaan kijken naar podiumkunsten zoals muziek, literatuur en dans. De centrale plek is het fraaie Noorderplantsoen aan de rand van het centrum van Groningen maar er vinden ook voorstellingen plaats op tal van andere locaties in de stad.

Tussendoor zijn er genoeg kleine en grotere activiteiten en evenementen, want in Groningen is altijd wel iets te doen. Wil jij hier onderdeel van zijn en ben jij nog geen bewoner van House of Groningen? Check de website voor het beschikbare aanbod en wie weet is 2023 het jaar dat jij een eigen plekje krijgt in de mooiste stad van het land!